petak, 30. kolovoza 2013.

NEW IN


Prije sedmicu dana odlučila sam da  probam neku od farbi  za kosu bez amonijaka, pošto mi je kosa u posljednje vrijeme dosta uništena farbanjem u plavo uzela sam GARNIER olia najsvjetliju nijansu i opet nije uspjelo. Izrastak je ostao dosta tamniji od ostale kose čak je i moju plavu kosu blago potamnila. Prije dva dana sam naisla u dm-u na sniženje farbi i odlucila probati LOREAL  RECITAL Preference Z2 10.21
Dok sam je držala na glavi svake minute sam postajala sve bjesnija na sebe , što mi je to trebalo da eksperimentišem sa bojom kose trebala sam se držati stare farbe.
 Ali nakon pranja shvatila sam da nisam puno pogriješila boja je ispala solidna nije se uhvatilo previše sivila kako sam očekivala od ovako svijetle farbe.
Na slikama možete vidjeti kako je boja ispala.


Već dva - tri mjeseca kosa mi opada kao luda i sve sam mislila to je prolazan preiod ali opadanje ne prestaje. Komšinica koja je frizerka preporučila mi je Kolagen u prahu za kosu, kožu i nokte tako da sam odlučila da isprobam. Cijena je 31,45KM , kupila sam ga u apoteci ali se može naći i u DM-u , ako bude nekog poboljšanja obavijestit ću vas :).

U DM-u sam kupila nekoliko stvarčica:

Balea PFLEGENDE LOTION PADS- blaznice za skidanje šminke koje su natopljene  losionom, bez alkohola su i ostavljaju kožu nježnu i hidratiziranu što je pogodno za suhu kožu. Imam osjetljive oči i otkrila sam da mi odgovaraju samo uljni odstranjivači šminke. Ranije sam koristila LOREALOV ali sam se ovaj put odlučila za Balea AUGEN MAKE-UP ENTFERNER WATERPROOF odstranjivač šminke za oči i nisam pogriješila jer obavlja istu funkciju jednako dobro po nižoj cijeni .

Balea EXTRA POWER HAARSPRAY- prvi put sam ga kupila prije jedno godinu dana zato što mi je bila potrebna manja verzija za tašnice i od tada ga kupujem i u većoj bočici . Ima predivan miris , svaka djevojka koja je dolazila na frizuru bila je oduševljena njegovim mirisom čak su pitale da li ima nešto za tijelo sa tim mirisom.Ima solidno držanje i najviše mi se svidja što nije slipav , ne ostavlja bijele tragove po kosi i kada rasčešljam kosu nemam osjećaj da je lak na njoj.

 U ovo desetak dana sam isprobala nekoliko maskara i našla svoju najdražu do sada.
Prva je Deborah DEFINITIVE VOLUMEN i moje trepavice nisu dobile ni ´´V´´ od volumena , solidna maskara za one koji imaju guste trepavice. Na akciji u CM-u sam kupila dvije essence maskare od kojih je jedna vodootporna . Došle su u pakovanju po cijeni jedne maskare i ostala sam razočarana, najgore maskare koje sam do sada probala. I zadnja maskrara koju sam kupila neki dan u CM na sniženju je MaxFactor CLUMP DEFY i ovo je ostvarenje mojih snova inače imam izrazito ravne trepavice i ni jedna maskara do sada ih nije uspjela uviti bez uvijača ali ova je to odmah pri prvom potezu uradila.



Inače imam CARTICE EYEBROW SET koji se fantastičan za plavuče i brinete čije obrve više vuku na pepeljasto nego na braon. Odlučila sam da probam i njihovu olovku za obrve CATRICE EYE BROW pencil u nijansi 020 Date With Ash-ton. Fantastična je za plavuše i malo svijetlije brinete.

Od ruževa najviše volim CATRICE ULTIMATE Colour i ovaj je u nijansi 240 Hey Nude. Predivna nude nijansa malo baca na roze ali ne previše primjetno , kremaste je teksture što odgovara mojim suhim usnama.


 Sljedeći od Catrice proizvoda je CATRICE CAMOUFLAGE CREAM i ovo je najbolji proizvod za prekrivanje bukvalno svega ,bubuljica, podočnjaka , crvenila itd. Kremaste je teksture , nije težak i odgovara suhoj koži. Htjela sam kupiti ARTDECO ali mi je izgledao presuho i preteško za rukovati.
Dolazi u tri nijanse 010 Ivory ,020 Light Beige i 030 Rosy Beige a moja je u nijansi Light Beige.



Moj najdraži puder svih vremena za suhu kožu je BOURJOIS healthy mix , trenutno koristim nijansu N54  jer sam dobila malo boje ali inace 52 koja mi je mrvicu tamnija zimi. Kod njega najviše volim što hidratizira i nema zatezanja jednostavo ga ne osjećate na licu . Malo se preslikava ali tu je RIMMEL STAY MATTE da to popravi. Prelijepo matira kožu , nije težak kao neki koje sam probala i odgovara svim tipovima kože.
Flormar wet look lak WL05 je prelijepe boje i visokog sjaja. Trajnost mu je najbolja od svih njihovih lakova ali sa dva sloja .

Tu je i flormar matt Mono Eye Shadow predivne nude nijanse. Fantastična je za dnevne i večernje look-ove. Ovde imate primjer jedne prelijepe mlade koju sam šminkala.



Gabrini odstranjivač laka za notke  sa mirisom jagode. Fantasičan za brzinsko skidanje laka, ali malo svijetlijih nijansi jer bi mogli ostati pobojenih prstiju :)

I za kraj Remington uvijač za kosu  kojeg sam uzela na sniženju u CM-u za samo 30,5 KM a inače je oko 50 KM. Super uvija kosu i tempereatura mu ide od 120 -180 0 C.



Da li koristite neki od ovih proizvoda? Da li su vas oduševili ili razočarali ?

Broj komentara: 5:

  1. lijepo si se počastila, ovaj Flormar lak mi je divan <3

    OdgovoriIzbriši
  2. baš cakana kupovina! najviše mi se sviđa figaro, baš mi je žao što ga nisam ulovila, ali ako bude sniženje kad dođem u sarajevo moj je!

    OdgovoriIzbriši